enel
ESPA 2014 - 2020 logo
+30 210 4620120 09:00 - 17:00
enel
ESPA 2014 - 2020 logo
+30 210 4620120 09:00 - 17:00

Υπηρεσία Σωφέρ

Οι υπηρεσίες οδηγών μας είναι διαθέσιμες για:

Ιδιωτικές εκδρομές

Οι ιδιωτικές εκδρομές είναι μια εξειδικευμένη υπηρεσία κατά την οποία ο οδηγός που σας έχει οριστεί σας παραλαμβάνει από την τοποθεσία και την ώρα που έχετε επιλέξει. Κατά τη διάρκεια της ιδιωτικής ξενάγησής σας θα σας οδηγήσει στις πιο όμορφες τοποθεσίες, στα μοναδικά αξιοθέατα, στους ιστορικούς τόπους, στα εκπληκτικά τοπία της Αθήνας και σε όλη την Ελλάδα. Οι εκπαιδευμένοι επαγγελματίες οδηγοί μας σας ξεναγούν σε όλο το οργανωμένο πρόγραμμα των επιλεγμένων χώρων που θα επισκεφθείτε, κάνοντας την εμπειρία σας αξέχαστη.

Prive μεταφορές

Οι ιδιωτικές μεταφορές μας είναι πλήρως προσωπικές με αποκλειστικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Υπάρχουν τρεις κατηγορίες Ιδιωτικών Μεταφορών: επαγγελματικές, τουριστικές και ατομικές. Πέρα από την ποικιλία επιλογών μεταφοράς με τον στόλο μας, μπορούμε να προσφέρουμε περαιτέρω επιλογές, όπως ναύλωση ελικοπτέρου ή υπηρεσίες με σκάφη (ταχύπλοα ή/και ιστιοφόρα) κατόπιν αιτήματος.

Μεταφορές αεροδρομίου

Οι Μεταφορές Αεροδρομίου είναι μια υπηρεσία που εκτελείται με ακρίβεια με τον πιο φιλόξενο τρόπο και για κάθε επιβάτη που εξυπηρετούμε μετά από παραλαβή από τα Αεροδρόμια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Ηρακλείου, των Χανίων, της Ρόδου και των Ιωαννίνων.

Μετά από προκαθορισμένο ραντεβού, ο οδηγός μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αφίξεων την επιθυμητή ώρα άφιξής σας και θα σας μεταφέρει στον τελικό σας προορισμό με το όχημα της επιλογής σας. Όλα τα οχήματά μας, από σεντάν έως μίνι βαν, είναι πολυτελή Mercedes Benz και διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, ανακλινόμενα καθίσματα και κλιματισμό, καθιστώντας το ταξίδι σας άνετο.

Μεταφορά στο ξενοδοχείο

Η μεταφορά σε ξενοδοχείο είναι μια υπηρεσία που προσφέρουμε σε πελάτες που διαμένουν σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις ευρύτερες περιοχές. Καλύπτουμε επίσης τη Ρόδο, την Κρήτη και τα Ιωάννινα. Μπορείτε να επιλέξετε να ταξιδέψετε σε οποιονδήποτε προορισμό, επιλέγοντας το όχημα της προτίμησής σας, κάνοντας κράτηση εκ των προτέρων σεντάν, μίνι λεωφορείο ή λεωφορείο, για οποιαδήποτε δραστηριότητα της επιλογής σας.

Executive Υπηρεσίες

Η πολυετής εμπειρία μας στην εκτέλεση της εκτελεστικής υπηρεσίας μεταφοράς και οργάνωσης τουριστών και επαγγελματικών υπηρεσιών με μοναδικό τρόπο μας δίνει το δικαίωμα να θέσουμε τις υπηρεσίες μας σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η κατανόηση, η οργάνωση, ο σχεδιασμός και η παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την επαγγελματική εικόνα των υπηρεσιών μας, εξασφαλίζοντας τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Γάμοι

Οι γάμοι είναι μια από τις πιο αξέχαστες στιγμές στη ζωή μας και η Υπηρεσία Γάμων σας προσφέρει εγγυημένη επιτυχία για τη μεγάλη σας μέρα. Υπάρχει μια ποικιλία χωρητικότητας στα διάσημα οχήματά μας για να μεταφέρετε εσάς και τους καλεσμένους σας στον τόπο της γαμήλιας τελετής και της δεξίωσής σας. Το προσωπικό του γραφείου μας θα συντονίσει τις απαιτήσεις σας για τον καθορισμό του χρόνου και θα φροντίσει για κάθε λεπτομέρεια για την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης της ημέρας του γάμου σας.

Εκδηλώσεις

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι σε θέση να οργανώσει Εκδηλώσεις για τους πελάτες μας:

  • επαγγελματικού περιεχομένου,
  • προσωπικές εκδηλώσεις ή
  • οικογενειακές εκδηλώσεις.

Μπορείτε να συζητήσετε τις λεπτομέρειες της προτεινόμενης εκδήλωσής σας και εμείς θα σας βοηθήσουμε να την υλοποιήσετε υποστηρίζοντας κάθε πτυχή της.

Διαμονή, μεταφορά, φαγητό και ποτά μπορούν να οργανωθούν σε επιλεγμένους χώρους και τοποθεσίες, ενώ παράλληλα οργανώνουμε όλες τις συμφωνημένες ενέργειες εξασφαλίζοντας την επιτυχία της εκδήλωσής σας.

Μεταφορές με σταθερό δρομολόγιο

Η υπηρεσία Μεταφορών Σταθερής Διαδρομής προσφέρεται σε δύο κατηγορίες επιβατών.

  • Επαγγελματίες και/ή εταιρείες που ζητούν ένα συγκεκριμένο σχέδιο διαδρομής σε ημερήσια ή μηνιαία βάση.
  • Τουριστικοί επισκέπτες που μπορεί να ζητήσουν μια εκδρομή ή μια περιήγηση που περιλαμβάνει πολλές στάσεις και προορισμούς.

Και στις δύο περιπτώσεις, μπορείτε να συμβουλευτείτε το προσωπικό του γραφείου μας για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε το τέλειο ταξίδι για εσάς.

Κάντε κράτηση τώρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο